Bezoek onze winkel

Burg. Galleestraat 12
7251 EB Vorden

}

Onze openingstijden

Woe - Do 13.00 - 17.30
Vrij 10.00 - 17.30
Zat 10.00 - 17.00

Neem direct contact op

0575-845734
info@wijnhandelsmit.nl

Gratis verzending in NL
vanaf 18 flessen / € 100

Bezoek onze winkel

Burg. Galleestraat 12
7251 EB Vorden

}

Onze openingstijden

Woe - Do 13.00 - 17.30
Vrij 10.00 - 17.30
Zat 10.00 - 17.00

Neem direct contact op

Achterhoekse wijnen

De Achterhoek is een van de meest innovatieve en snelst opkomende wijnbouwgebieden ter wereld. De speciaal voor koelere klimaten gekruiste druivenrassen zorgen voor schitterende wijnen. Witte, rosé en rode wijnen die in menig top restaurant te vinden zijn.

 

Verenigde Achterhoekse Wijnbouwers

Achterhoekse witte wijnen

Een collectief van een aantal uiterst serieuze wijnbouwers produceert hier sinds 2006 met gestage vooruitgang uiterst volwassen wijnen. Deze geproduceerde wijnen zijn voornamelijk wit en worden gemaakt van Johanitter, Solaris, Merlzing, Souvignon Gris en Solaris.

Achterhoekse rosé en rode wijnen

Naast een frivole, naar bosaardbeien, geurende rosé produceert men ook een kleiner deel serieuze rode wijnen. De hiervoor aangeplante rassen zijn voornamelijk Rondo, Regent, Marechal Foch en Cabernet Cortes. De rode wijnen worden gekenmerkt door hun intense en frisse aroma’s van roodfruit en de Regent en Cabernet Cortes zijn ook geschikt om een fustlagering te ondergaan waardoor ze in complexiteit groeien

Mousserende Achterhoekse wijn

Zelfs een heuse op de fles vergiste mousserende variant is in sommige jaren voorhanden, deze Brut is geproduceerd van 100% Johanitter druiven en kan zonder moeite wedijveren met de betere Duitse Riesling Sektwijnen.

Proef onze Achterhoekse wijnen

Met onze Achterhoekse wijnen, haalt u een heerlijke wijn in huis.

Wijnhandel Smit

Wijnhandel Smit is als echte Achterhoekse wijnhandel al sinds 2007 nauw betrokken bij dit prachtige en authentieke product. Wij zijn dan ook uitermate trots u een selectie absolute topwijnen van verschillende wijngaarden in Vorden, Groenlo en Winterswijk te kunnen aanbieden.

Wijntips & Aanbiedingen

Bent u nieuwsgierig naar onze wijntips of wilt u graag onze aanbiedingen ontvangen, schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief.

Bezoek ons

Adres

Burg. Galleestraat 12
7251 EB VORDEN

Bel, mail of volg ons

Neem contact met ons op