Bezoek onze winkel

Burg. Galleestraat 12
7251 EB Vorden

}

Onze openingstijden

Woe - Do 13.00 - 17.30
Vrij 10.00 - 17.30
Zat 10.00 - 17.00

Neem direct contact op

0575-845734
info@wijnhandelsmit.nl

Gratis verzending in NL
vanaf 18 flessen / € 100

Bezoek onze winkel

Burg. Galleestraat 12
7251 EB Vorden

}

Onze openingstijden

Woe - Do 13.00 - 17.30
Vrij 10.00 - 17.30
Zat 10.00 - 17.00

Neem direct contact op

No Ghost in a Bottle Floral Delight Alcoholvrij

27,50

29,95 (uw voordeel 8.18 %)

” No Ghost in a Bottle is echt een bijzonder knap vervaardigde drank. Blind geproefd in een G&T mis je de smaak van de alcohol echt niet!”

NGIB is een volledig natuurlijk “destillaat” van verschillende kruiden en planten.

“Krachtige en fris van smaak. Perfecte mixer”

Beschrijving

No Ghost In a Bottle Herbal Delight is een hoge kwaliteit alcoholvrije Gin zonder compromissen van smaak en gevoel. Zonder toevoeging  van suikers, koolhydraten of zout  helemaal puur natuur. Door het inweken van de gebruikte kruiden ontstaat er een krachtige frisse smaak die in een alcoholvrije G&T heel goed tot zijn recht komt.

Serveer dit als aperitief en als cocktail op dezelfde manier als een GinTonic die we allemaal kenen. Vul het glas met ijs en 35 ml NoGhost en garneer met een kruid en vul af met een neutrale tonic

Gecreëerd door de 54-jarige Ludwig Lampaert uit Hoeilaart. Nadat hij eerder met zijn Ginetical Wooded Edition de prestigieuze prijs van best gerijpte gin ter wereld won, heeft hij nu de eerste Belgische gin zonder alcohol op de markt gebracht. “Hiermee wil ik ook niet-drinkers de kans geven dezelfde culinaire beleving te krijgen.”

Exact drie jaar geleden richtte Ludwig Lampaert uit Hoeilaart Ghost in a Bottle op. Al snel bracht hij enkele gegeerde gins op de markt. Amper twee jaar later werd zijn werklust al beloond met een wel zeer prestigieuze prijs: zijn gin Ginetical Wooded Edition werd verkozen tot best gerijpte gin ter wereld. Die award opende meteen veel deuren voor de Hoeilander, die sindsdien op zo goed als elke degustatie staat. “Maar telkens krijg ik van mensen te horen dat ze geen alcohol drinken”, aldus Ludwig Lampaert. “Ook privé was er altijd wel iemand die er ‘minder bij hoorde’ omdat hij of zij geen alcoholische dranken dronk. En daarom wilde ik ook voor de niet-drinkers een drank maken waarmee ze dezelfde culinaire beleving krijgen.”

Na een zoektocht van een jaar en na vele testen en ontgoochelingen maakte de 54-jarige Hoeilander enkele weken geleden een mengeling van enkele kruidendistillaten zonder alcohol. “Een paar dagen later schonk ik de eerste niet-alcoholische gin aan een niet-drinker en zijn reactie was overweldigend”, gaat Ludwig Lampaert verder. “Of je een verschil met een gewone gin proeft? Ik heb ondertussen al heel wat mensen in de maling genomen, want velen proeven immers niet dat er geen alcohol in zit. Missie geslaagd, met andere woorden.”

Er zijn twee varianten op de markt: Herbal Delight en Floral Delight. “Niet-alcoholische dranken winnen heel sterk aan terrein, denk maar aan de vele mocktails en bieren en wijnen zonder alcohol. Niet alleen bij mensen die nooit alcohol drinken, maar ook bijvoorbeeld bij zwangere vrouwen die tijdelijk niet drinken. Zij hadden wel al enkele alternatieven, maar een non-alcoholische gin bestond nog niet in ons land. Ook wereldwijd zijn er momenteel slechts een handvol producenten. Daarom vond ik het zo belangrijk om een eerste Belgisch exemplaar op de markt te brengen. In de twee nieuws gins zit bovendien geen suiker. Drinkers kiezen zelf of ze er een neutrale, bittere, fruitige of zoete tonic aan toevoegen. Niet-drinkers hoeven voortaan dus niet meer te zeggen dat ze niet drinken . Of ik nog non-alcoholische gins op de markt wil brengen? Dat is absoluut niet uitgesloten, al zal het nog niet voor meteen zijn.”

Extra informatie

Wijntype

Land

Streek

Inhoud