Bezoek onze winkel

Burg. Galleestraat 12
7251 EB Vorden

}

Onze openingstijden

Woe - Do 13.00 - 18.00
Vrij 10.00 - 18.00
Zat 10.00 - 17.00

Neem direct contact op

0575-845734
info@wijnhandelsmit.nl

Gratis verzending in NL
vanaf 18 flessen / € 100

Bezoek onze winkel

Burg. Galleestraat 12
7251 EB Vorden

}

Onze openingstijden

Woe - Do 13.00 - 18.00
Vrij 10.00 - 18.00
Zat 10.00 - 17.00

Neem direct contact op

La Ferme Petit Paul

In het hart van de Languedoc groeien op kalkrijke kleigronden de druiven waarvan Jerome Vic de mooiste wijnen maakt. Maak kennis met La Ferme Petit Paul.

La Ferme Petit Paul

Maximale frisheid

Jerome Vic is een getalenteerd wijnmaker en beheert verschillende domeinen. In het typisch Mediterrane klimaat met warme, zonnige zomers en matige neerslag in de winter kunnen de druiven maximaal rijpen.

De wijngaarden worden geploegd, er worden geen onkruidbestrijdingsmiddelen gebruikt en de wijnranken worden vroeg uitgedund om de oogst te beperken. De machinale oogst vindt tussen drie uur ’s nachts en acht uur ’s ochtends plaats, om maximale frisheid van de druiven te garanderen.

Bij gegrilde vis of als zomers aperitief

De witte druiven ondergaan eerst een schilinweking voordat ze geperst worden. Hierdoor ontstaan aromatische wijnen met een lekkere malse structuur. De vergisting vindt plaats op lage temperatuur waardoor er mooie en zuivere fruitaroma’s ontstaan.

De blend van Vermentino en Colombard is verrassend en geeft een gemakkelijke, doordrinkbare wijn. De Petit Paul Blanc is een ideale begeleider voor gegrilde vis of wit vlees of als aperitief op een zomers terras.

Proef onze La Ferme Petit Paul wijnen

Met La Ferme Petit Paul wijnen, haalt u een heerlijke wijn in huis.

Elegant rood

De rode Petit Paul is een heerlijke, ongecompliceerde crowd pleaser zonder aan karakter in te boeten. De combinatie van Merlot en Gamay geven de wijn een frivool karakter. Vergisting vindt plaats zonder zuurstof en met een matige inweking om zo elegantie en fruitigheid te behouden.

Wijntips & Aanbiedingen

Bent u nieuwsgierig naar onze wijntips of wilt u graag onze aanbiedingen ontvangen, schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief.

Bezoek ons

Adres

Burg. Galleestraat 12
7251 EB VORDEN

Bel, mail of volg ons

Neem contact met ons op